KONSEPT

YOGA

I yoga jobber vi med holdning, pust, styrke, fleksibilitet, balanse og kroppsbevissthet. Våre yogatimerreduserer fysisk og mentalt stress, og er et godt komplement til både løping, bokse- og styrketrening. Vi tilbyr fem forskjellige former for yoga; PowerYoga, MorningYoga, SunsetYoga, Vinyasa og Hatha.


Book time

Power Yoga


PowerYoga er en dynamisk yogaform. Praksisen fokuserer på å bygge opp styrke og utholdenhet. I PowerYoga følger stillingene tett etter hverandre og er koblet sammen med pusteteknikk.
Om du vil ha en mer intensiv yogatime er PowerYoga for deg.

MorningYoga

MorningYoga er en perfekt måte å starte dagen. Det er en mild yogapraksis som fokuserer på å forberede kroppen din for dagen som kommer. Kommer du til å ha en travel dag? Eller ønsker du å være mer fokusert når du utfører arbeidsoppgavene dine? MorningYoga skal hjelpe deg med å føle deg mer balansert og energirik for resten av dagen.

SunsetYoga

SunsetYoga er en fin måte å avslutte dagen på.
Du kan bruke timen til å tøye etter en treningsøkt, for å slippe stress etter en lang dag, eller for å fremme søvnkvaliteten på natten. Denne milde praksisen skal hjelpe deg å slippe muskelspenninger, og å roe nervesystemet. På SunsetYoga holder vi  stillingene i lengre tid og beveger oss gradvis mot avslapning.

Hatha Yoga


På våre Hathatimer kan du øve på ulike yogastillinger (asana) sammen med pusteteknikker (pranayama) i et moderat tempo. HathaYoga passer godt for deg som vil jobbe med styrke på en mer bevisst måte, og samtidig øve på stabilitet, fleksibilitet og konsentrasjon. Denne formen er en fin time for å starte din yogapraksis, eller å utdype kunnskapen din om riktig utførelse av stillinger.

Vinyasa Yoga


Vinyasa er en flytende yogaform, hvor deltakerene er i konstant bevegelse sånn at sekvensen av stillingene synkroniseres med pusten. Vinyasa-Yoga tilbyr et stort utvalg av stillinger og ingen timer er like.
Vi fokuserer på ferdigheter man trenger for å gå enkelt over fra den ene stillingen til den andre, og for å forhindre skader.
VinyasaYoga genererer også  varme i kroppen og legger derfor til en kardiovaskulær komponent til treningen din.

Les om fler av våre konsepter

andre Konsepter

OM GRUPPETIMEN

Styrke

Utholdenhet

Intensitet