Vi inviterer til løpetimer med Breaking Marathon Limits!

Ønsker du å ta løpingen din til et nytt nivå?

Velkommen skal du våre til gruppetimer i regi av BML og Andreas Grøgaard!
- Onsdager kl. 17:30
- Onsdager kl. 18.30


Hva kommer du til å lære?

Med disse fellestreningene ønsker vi å tilrettelegge for et sosialt møtested i en sporty setting. Fokus er på treningsglede og intensitetskontroll, som igjen vil gi sportslig fremgang.

Treningene skreddersys for at deltagerne kan møte opp og gjennomføre en kvalitetssikret økt på en effektiv måte. Man kan forvente seg variasjon i alt fra lengde på intervaller, fart og intensitet, motbakke og øktoppbygging. Det blir sosialt og artig, samtidig som man sitter igjen med et solid og relevant treningsutbytte.Gruppetimene inkluderer:

• Instruksjon, veiledning, inspirasjon, motivasjon, tips og triks.

• Kunnskapsdeling og anbefalinger om treningsplanlegging og gjennomføring, skadeforebygging, restitusjon/totalbelastning, utstyr osv.

Ønsker du å ta løpingen din til et nytt nivå?

book time

Møt instruktøren:
Andreas Grøgaard

Andreas Grøgaard har en bachelorgrad i psykologi og en mastergrad i ledelse- og organisasjonspsykologi. Han er svært interessert i en rekke idrettsgrener (fotball, langrenn, friidrett osv.), men har selv hovedsakelig bedrevet langdistanseløping siden 2012. Hans personlige rekord på maraton er (foreløpig) 2:28:42.

Med sine lange erfaring kan Andreas inspirere og oppmuntre løpere til å pushe sine egne grenser og ta ut sitt potensiale – uansett nivå.

Ønsker du å komme igang, eller ta løpingen din til neste nivå er det timene til Andreas du skal på!

Book time

Grunntreningsprogram

(uke 1 - 8)

Løpeprogrammet er ment å få deg ut av juleferien og inn i en treningsrytme. Sammen legger vi grunnlaget for de spesifikke øktene inn mot Sentrumsløpet. I denne fasen jobber vi med å få inn gode rutiner og kontroll på både treningsmengde og intensitet. Stikkord er kontinuitet, progresjon, variasjon, samt å holde seg sykdoms- og skadefri.

Øktenes varighet er 50 minutter og vil holdes i løpesalene på CREW Alexander Kiellands Plass. Våre saler er utstyrt med Woodway 4front tredemøller, kjent for å gjøre treningsopplevelsen til noe helt spesielt.

TILGJENGELIGE Bolker:

  • Mandager kl. 12:00
  • Onsdager kl. 07:00